понеділок, 25 травня 2020 р.

25 травня - День філолога

👩‍🏫Літературні гурмани, знавці мовних хитросплетінь, начитані й освічені люди, які за словом вже точно в кишеню не полізуть - філологи відзначають своє професійне свято 25 травня.🎁💐
День філолога, мабуть, один з небагатьох свят, в який можна вітати представників найрізноманітніших професій, а не тільки тих, хто займається вивченням і вдосконаленням мови. Історики, філософи, мистецтвознавці, бібліотекари теж можуть сміливо приймати поздоровлення. Адже ці люди допомагають зберегти і урізноманітнити нашу культурну спадщину, увічнити велике і викристалізувати значуще.
Не розтікаючись думкою по древу, вони вміють надати ідеї вишукану форму порівнянну з роботами великих скульпторів і живописців. Саме завдяки їхнім старанням, ми можемо насолоджуватися мелодійністю мови і отримувати справжнє естетичне задоволення від прочитання книг та іншої літературної спадщини.
🤓 Загалом, ясно, що тут вам не там, а філологи - не ликом шиті! Не забудьте привітати в цей день своїх вчителів і викладачів. І постарайтеся не наробити в листівках і повідомленнях орфографічних і граматичних помилок :)
💥📖 А також пропонуємо Вам граючи перевірити свої філологічні знання), поставити правильно наголос!
Переходьте за посиланням: ГРА ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар