четвер, 17 березня 2016 р.

Сучасна бібліотека як складова сталого розвитку суспільства



16 березня 2016 року о 13.00 в Центральній бібліотеці ім. В.Г. Короленка відбулось засідання студентського наукового товариства «Контент» на тему «Сучасна бібліотека як складова сталого розвитку суспільства». Організаторами заходу виступили кафедра культурології та інформаційної діяльності МДУ, студенти спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність», члени СНТ «Контент» і колектив бібліотеки.

Засідання проходило за участю учнів 10 класів КЗ «Маріупольська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10, КЗ «Маріупольська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 53, КЗ «Маріупольський міський технологічний ліцей». Під час заходу з аудиторією обговорено питання організації документно-інформаційних ресурсів бібліотек, в тому числі, з використанням сучасних інформаційних технологій. В умовах становлення інформаційного суспільства проблема використання інформаційних технологій є надзвичайно актуальною.

Студенти 2 курсу спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність» провели бібліоквест для учнів. Школярі отримали особливе задоволення від проведених конкурсів в головній бібліотеці нашого міста

Немає коментарів:

Дописати коментар