неділю, 11 вересня 2016 р.

Бібліотека - Маріуполю


День народження міста - це свято для кожного, хто любить й поважає малу свою Батьківщину. А яке ж свято без подарунків? 
Не лишилися осторонь й бібліотекари. 

На театральній площі майстрині клубу «HAND MADE» Центральної міської бібліотеки ім. В.Г. Короленка дивували та надихали городян своїми творіннями.Яких тільки виробів декоративно-прикладного мистецтва не було на представленій ними виставці: патріотичні брошки та браслети, численні «квіткові» прикраси, мило з натуральних компонентів, в’язані іграшки, різноманітні обереги. Милуючись усією цією красою, чимало маріупольців також загорілися бажанням навчитися секретам рукоділля. 
Крім того, працівники Центральної бібліотеки ім. В.Г. Короленка підготували для городян ще один подарунок - вуличну акцію «PROМаріуполь. З днем народження, місто!», наповнену «бібліоцікавинками».
Відкривала двері до старої доброї Європи промо-акція пункту європейської інформації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся». 


Запрошували відпочити від метушні виставки книжок та періодичних видань - кожен бажаючий мав змогу, зручно влаштувавшись у затінку на бібліотечному майданчику, насолодитися читанням.
Газети та журнали різноманітної тематики приваблювали увагу городян.
Так само зацікавлено роздивлялися городяни книги, що беруть участь у буккросингу - самі шукають собі нових читачів та мандрують світом. 

Але, звісно, найбільш запитуваними стали новеньки книжки для діточок й дорослих. Література ця була нещодавно отримана Центральною бібліотекою ім. В.Г. Короленка за проектом «Сучасна жива бібліотека». Маріупольці захоплено гортали нові, яскраві, якісні видання, із задоволенням відмічаючи, що серед знайомих імен чимало є й нових, які, безсумнівно, приємно буде відкрити для себе. 
Нагадуємо, що майже п‘ять сотень книжок, що їх передали бібліотеці Маріуполя українськи письменники та видавці, вже оброблені та поступили до фондів у повному обсязі. І, якщо Вам, шановний читачу, не вдалося завітати на виставку у День міста, ви маєте чудову нагоду познайомитися з новинками у будь-який зручний для вас час у читальному залі та відділі абонементу Центральної бібліотеки ім. В.Г. Короленка.

Немає коментарів:

Дописати коментар