пʼятницю, 6 січня 2017 р.

Січневий книжковий ТОП-5

Шановні читачі! Як і обіцяли, ми продовжуємо рейтингову книжкову виставку «Топ-5 книг, вартих вашої уваги».
Серед січневих лідерів - художні твори як вітчизняних, так і закордонних авторів українською та російською мовою. Цього разу до рейтингу потрапили такі гостросучасні романи, як «Іловайськ» Євгена Положія та «Аэропорт» Сергія Лойко. Обидві книги засновані на реальних подіях, що відбувалися в Україні 2014 року.
Неодмінно зацікавить поціновувачів якісної літератури і збірка оповідей Юхима Севели «Попугай, говорящий на идиш» - трагікомічних історій з життя емігрантів.
Тих, кого цікавить історична проза, не залишить байдужим роман Василя Шкляра «Маруся», у якому життя цілої країни бурхливого 1919 року тісно переплітається з історією тендітної золотоволосої дівчини.
І, нарешті, радимо не оминути увагою книгу Томаса Харриса «Молчание ягнят» - легендарну історію моторошного Ганнібала  Лектера…
Яка саме з топової п’ятірки книг стане для вас номером один? Відповідь на це запитання можна знайти, лише завітавши до Центральної міської бібліотеки ім. В.Г. Короленка та особисто ознайомившись з цими виданнями!

Немає коментарів:

Дописати коментар