четвер, 18 травня 2017 р.



16 травня 2017 року в Центральній міській бібліотеці ім. В.Г. Короленка відділом систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Донецькій області проведено постійнодіючий семінар з працівниками юридичних служб райдержадміністрацій, міських та районних у містах рад, районних адміністрацій у містах, управлінь та служб облдержадміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, урядових органів у системі міністерств, державних підприємств, установ та організацій.

Під час проведення семінару обговорювалися  актуальні та проблемні питання сьогодення.
Відкрила семінар Горустович Олена Олексіївна (заступник начальника відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти, управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Донецькій області), привітала присутніх, ознайомила всіх з порядком денним, та оголосила список доповідачів.
Так, по першому питанню порядку денного, виступила Сідаш Світлана Вікторівна (начальник відділу надання матеріального забезпечення  виконавчої дирекції Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності), та доповіла про вимоги чинного законодавства щодо організації роботи комісії із соціального страхування підприємства, установи, організації.

Солоха Наталя Володимирівна (заступник начальника міжрегіонального управління національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях), шляхом проведення скайп- відеоконференції, доповіла про особливості оскарження результатів конкурсу на заняття вакантних посад державної служби.
Володимир Криворучко (юрист у сферi нерухомостi та земельних питань Данської Ради у справах біженців) доповів про державні гарантії у сфері реалізації житлових прав внутрішньо переміщених осіб.
Горустович Олена Олексіївна (заступник начальника відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти, управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Донецькій області) доповіла про офіційні видання Міністерства юстиції України.
Аудиторія з інтересом сприйняла інформацію. Під час семінару присутні активно долучались до обговорення питань, спілкувались із фахівцями, отримати їх кваліфіковані пояснення з найбільш актуальних питань.

Немає коментарів:

Дописати коментар